Joaca intre cele mai mari companii!
Ia parte la un team building sportiv perfect, pe durata a mai multe luni, si profita de ocazie pentru a-ti face noi cunostinte si prieteni. Participantii sunt, exclusiv, angajati ai marilor companii din Romania. La fiecare editie, o companie poate participa cu maximum doua echipe.
Joaca pe parcursul unui an intreg!
Aduna-ti prietenii din firma si inscrie-te la oricare dintre competitiile Romanian Corporate Sports. Poti juca pe parcursul intregului an, inscriindu-te la una sau la ambele editii ale intrecerilor din fiecare sport.
Traieste o experienta de neuitat!
Ia parte la un eveniment coordonat de specialisti in management sportiv! Vei primi un pachet complex de beneficii creat pentru un team building sportiv de neuitat, care poate include: arbitraj profesionist, echipamente sportive, bauturi racoritoare, asistenta medicala, servicii de securitate, premii importante s.a
Organizare foarte buna, la fel ca si la editia de primavara.
Adrian Neicu
Generali Romania
Suntem la a doua participare in Derby Arena. Fata de celelalte campionate in care am jucat, este de departe cel mai bine organizat.
Andrei Dumitrescu
Bank of Cyprus
 
Ne place sa facem miscare, sa socializam. Important este faptul ca suntem impreuna si in afara orelor de program. Momente frumoase au fost multe.
Andrei Sulyok
Lindab
Sunt incantat de ce am vazut aici. Multumesc din nou organizatorilor, componentilor echipei noastre, dar si echipelor cu care ne-am intrecut.
Florin Antoniade
BUCOVINA
 
Organizarea a fost la un nivel ridicat, acesta fiind si motivul pentru care ne-am inscris si la editia a doua, si speram sa participam si la urmatoarea editie.    
Remus Pacurar
Vodafone Romania
Organizarea a fost super! A fost totul ok.
Nicu Petre
APLAST
 
Editia actuala a fost chiar mai buna decat cea din primavara. Mi s-a parut ca miza a fost mai mare, iar atmosfera a fost foarte faina.
Gabriel Zbarcea
TUCA ZBARCEA & ASOCIATII
Felicitari! Editia aceasta a fost mai bine organizata, avand in vedere cresterea numarului de echipe si complexitatea sistemului competitional.  
Gabriel Neata
Vodafone Romania
 
Aici ne cunoastem in alte ipostaze decat la birou, si asta intareste comunicarea, intareste relatiile, ne da un suflu nou in activitatea de la birou.  
Marius Vasilescu
FARMEXIM
Din ce am vazut, echipele sunt foarte bine pregatite, sunt jucatori buni, au fost meciuri frumoase si puternice.
Gabriel Rosioru
Vodafone Romania
 
Eu sustin ideea sportului si a exercitiului fizic. Cred ca infiintarea unei competitii pentru corporatisti e o idee buna.
Oana Pantelimon
Organizare foarte buna. Sper ca si noi, ca echipa, am facut o impresie buna. Iesim cu un plus din acesta competitie si ne bucuram ca am participat.  
Marius Anton
SL-TC Romtelecom
 
A fost prima noastra participare. A fost o atmosfera foarte frumoasa, atat in teren, cat si in jurul competitiei. Numai de bine!  
Liviu Temelie
URSUS
Am venit sa ne bucuram de tenis. Sigur vom face o traditie din participare, astfel incat sa facem si o figura frumoasa.
Gabriel Pantelimon
Xerox Romania
 
Noi suntem alaturi de toate actiunile MPG, si la fotbal, si la tenis, si speram ca si anul viitor sa ramanem in continuare.  
Vlad Podeanu
Stella Artois
Ne-am distrat foarte mult. Toata lumea e foarte fericita si multumita de acest eveniment.
Andrea Li Puma
OBI
 
Organizarea a fost impecabila. Nu au fost intarzieri, foarte multa atentie, foarte multa grija pentru binele jucatorilor. Iar ceilalti participanti, de nota 10!
Florinel-Romeo Serban
Orange Romania
Multumiri organizatorilor! Evenimentul e foarte bine organizat. Noi suntem aici in premiera si sper sa devina o traditie de anul viitor.
Valentin Marasescu
Romatsa R.A
 
Ideea unui campionat al corporatiilor este foarte buna. Cunoastem oameni noi, starnim pasiuni, emotii… Ne-am simtit bine, ne simtim bine aici.
Octavian Iosif
TAROM - SPLR
Organizarea a fost foarte buna, am avut aici tot ce ne-a trebuit, arbitri, cafenea... Ne dorim foarte mult sa facem o traditie din participarea la campionat.
Daniel Antonescu
Banca Romaneasca
 
E ceva incredibil ce faceti aici! Dovedeste inca o data ca in Romania sportul nu a murit, ca trebuie doar ca cineva sa ia initiativa si sa duca la capat aceste proiecte.
Tante Fleancu
Hidroelectrica
Ne place ideea sa ne intalnim cu parteneri de afaceri si sa ne facem noi cunostinte. 
Andrei Baican
Banca Transilvania
 
Un turneu frumos, socializare, organizarea perfecta, meciuri frumoase. O competitie la care vom reveni cu drag si in anii urmatori, la toate editiile.
Bogdan Cuceu
BRD
Concursul e foarte frumos gandit, a fost in spirit de echipa. Totul a fost in regula. Organizatorii s-au dat peste cap sa rezolve problemele.
Vlad Vidovici
HP-GeBoc
 
Felicit toata echipa MPG si pe arbitri, si pe toata lumea! Chiar organizare foarte buna. Cu siguranta vom fi si la primavara!
Alexandru Andriescu
Provision